CAFé BAR EETCAFE SAMI

CAFé BAR EETCAFE SAMI Shoarma - grillroom - pizzeria - Griekse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 331 beoordelingen
16 nov 2019 om 21:20 Eten was perfect vriendelijke bezorger heerlijk warme mixschotel shoarma doner met daarbij ossenhaas het eten was verrukkelijk. Al bij al ga zeker vaker bestellen.
3 nov 2019 om 1:25 Bezorging was optijd en erg vriendelijk en dat is het enige positieve wat ik bedenken over de bestelling vanavond. De patat was slap en de kofte leek op geen enkele manier op wat ik normaal eet als ik kofte bestel.
26 okt 2019 om 21:18 Meer dan ander half uur gewacht. Smaakte wel redelijk.
20 okt 2019 om 19:21 Twee uur moeten wachten op eten
12 okt 2019 om 22:43 Heel lekker gegeten. Niks te klagen
14 sep 2019 om 9:55 De bezorging was snel, indicatie gegeven van 40 minuten, bezorging al na 20 minuten. De porties waren niet even groot en matig gevuld, het leek een kleine portie in de verpakking van een grote portie. Dus een mindere ervaring dan we gewend zijn.
14 sep 2019 om 2:08 Alles behalve vers & te weinig saus gekregen
11 sep 2019 om 20:14 Meer dan anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling! Daarnaast waren de kapsalons voorzien van aardappels én friet welke gigantisch hard waren. Het leek alsof deze meerdere keren gebakken waren. Niet voor herhaling vatbaar!
28 aug 2019 om 22:50 Eten was heerlijk spare rips waren super mals shoarma en doner ook goed al bij al weer voortreffelijk
28 aug 2019 om 1:10 Jammer dat de pizza naar soap smaakte!! Heb ooit betere pizza van jullie gehad
3 aug 2019 om 8:55 Voor de eerste keer besteld en het was heel lekker tevens ga ik zeker nog eens doen
30 jul 2019 om 22:22 Het eten was top. Bezorging langzamer dan normaal maar mét welgemeende excuses smaakte t eten toch nog heerlijk